TEČAJEVI STRANIH JEZIKA U INOZEMSTVU

Učenje nikada nije bilo ovako zabavno.

Škola stranoga jezika u inozemstvu najbolji je način usavršavanja stranoga jezika. Osim usavršavanja jezika u školi, polaznici tijekom svojega boravka u inozemstvu imaju priliku razgovarati s izvornim govornicima i upoznati strani jezik u njegovu prirodnom okruženju. Nova poznanstva, pomno odabrane škole, kvalitetna nastava s izvornim govornicima te dodatne aktivnosti i izleti, samo su neki od razloga koji tečajeve stranih jezika u inozemstvu čine jednim od najboljih način da provedeš svoje praznike.

PBZ Card Travel ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji tečajeva stranih jezika u inozemstvu, u renomiranim školama s dugogodišnjim iskustvom i modernim metodama poučavanja te sa zadovoljnim polaznicima iz cijeloga svijeta.
Uz grupne polaske na tečajeve mogući su i individualni polasci za sve dobne skupine u veliki broj zemalja, ovisno o jeziku koji polaznik želi usavršiti.

Individualne polaske na ljetne tečajeve stranih jezika u inozemstvo PBZ Card Travel preporučuje polaznicima koji su samostalni i lako se prilagođavaju novome okruženju te ne žele biti dio grupe s polaskom iz Hrvatske.
Polaznici su na nastavi, ovisno o predznanju, razvrstani u međunarodne razrede, a nakon nastave škola organizira raznovrstan plan aktivnosti.

Korisne informacije o smještaju

U studentskim rezidencijama polaznici su smješteni s učenicima približno istih godina i drugih nacionalnosti, kako bi se potaknula komunikacija na stranome jeziku.
Stanovanje je moguće u studentskim apartmanima s upotrebom kuhinje, u kojima su tijekom studentske godine smješteni studenti fakulteta, a ljeti polaznici tečajeva stranih jezika.

Stanovanje u domovima i apartmanima malo je skuplje nego stanovanje u obiteljima, a može uključivati i dnevne obroke, ovisno o tome što koji smještaj nudi. Ako dnevni obroci nisu uključeni, gotovo uvijek postoji mogućnost upotrebe kuhinje.
Pojedine studentske rezidencije nude smještaj s privatnom kupaonicom i kuhinjom.

Prouči PBZ Card Travel ponudu tečajeva stranih jezika u inozemstvu i priušti si nezaboravno životno iskustvo.

Aktualnu ponudu možeš pronaći na www.pbzcard-travel.hr.

Prijavi se na naš newsletter i čitaj zanimljive i zabavne studentske teme!