• Blog
  • 3:31 pm

Privredna banka Zagreb otvara softverski razvojni centar u Slavonskom Brodu!

U proteklih nekoliko godina, Privredna banka Zagreb pozicionirala se kao softverski razvojni centar u kojem se razvijaju rješenja za više banaka unutar jedne od najvećih europskih grupacija Intesa Sanpaolo. Rezultat rada je softver koji se trenutno koristi u bankama u Hrvatskoj, Egiptu, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Albaniji, Rusiji itd.

Prije dvije godine započeli su i projekt DigiCal koji je rezultirao jednim od najboljih svjetskih rješenja za nove distribucijske kanale (Web, mobilno bankarstvo, Apple watch, digital desk, …). Time je u Hrvatskoj uspostavljena velika tvornica softvera u kojoj se proizvodi vrhunski proizvod baziran na najnovijim svjetskim tehnologijama.

Ogromni rast posla dovodi do otvaranja razvojnog centra u Slavonskom Brodu i Osijeku. Odlična je to prilika za programere koji žele međunarodne projekte, vrhunsko radno okruženje i primanja. Potrebni su programeri s iskustvom kao i početnici. Poznavanje pojedinih tehnologija je prednost, ali mogu se prijaviti i studenti završnih godina tehničkih fakulteta.

Centralni događaj na temu otvaranja razvojnog centra u Slavonskom Brodu održat će se u srijedu 13. prosinca u 17 sati u prostorijama Strojarskog fakulteta, predavaonica 101, odnosno, u Osijeku 14. prosinca u 13 sati u prostorijama Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, predavaonica K2-1.

Moći ćete saznati sve detalje zapošljavanja i poslušati nekoliko zanimljivih tehničkih predavanja koja će vam približiti vrhunske tehnologije korištene na projektu DigiCal. Predavat će IT eksperti koji rade na projektima. Zanimaju li vas tehnologije poput biometrije, big data, strojnog učenja, NoSQL, mikroservisa, aktorskih sustava i sl., pravo je to mjesto za vas.

Zvuči kao prilika koja se ne propušta.

budi-nas-it