Stipendije

NATJEČAJ ZA STUDENTSKU STIPENDIJU ZA PODRUČJE INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE

Privredna banka Zagreb d.d. kontinuirano ulaže u tehnološki razvoj i kvalitetne kadrove oblikujući tako nove standarde u bankarskom poslovanju. Ulaganja u intelektualni kapital osnovna je pretpostavka izvrsnosti u kvaliteti usluga i visoke konkurentnosti na suvremenom bankarskom tržištu.

Privredna banka Zagreb d.d. ovim putem objavljuje natječaj za dodjelu studentskih stipendija iz područja informacijske i komunikacijske tehnologije s otvorenim rokom prijave do ispunjenja planiranog broja stipendija u svakoj akademskoj godini.

Sve zainteresirane studente pozivamo na podnošenje zamolbi za stipendije prema sljedećim kriterijima:

  • redoviti upis u treću ili više godine studija elektrotehnike, računarstva, informatike, prirodoslovno – matematičkih i srodnih studija,
  • izvrsna postignuća u ocjenama tijekom studija (visok prosjek studiranja) i redovitost studiranja,
  • pisane preporuke fakultetskih nastavnika (po mogućnosti dvije),
  • tečno znanje engleskog jezika.

Uz ispunjenje navedenih uvjeta pri izboru kandidata uzimat će se u obzir i ukupna kvaliteta kandidata te će se kao posebna prednost vrednovati postignuća na natjecanjima, priznanja i nagrade.

Visina mjesečne stipendije za vrijeme trajanja redovitog studiranja dodjeljuje se u mjesečnom iznosu 3.000,00 kuna neto.

Odabrani kandidati obvezuju se po završetku studija na ponudu Privredne banke Zagreb d.d. zasnovati pripravnički radni odnos i ostati na radu dvostruko vrijeme od vremena primanja stipendije.

 

Zamolbe za stipendijom kontinuirano zaprimamo na e-mail stipendija@pbz.hr

pbz_student_stipendije-01

Prijavi se na naš newsletter i čitaj zanimljive i zabavne studentske teme!