Internetsko i mobilno bankarstvo

Gotovo sve radiš online. Čuješ se s frendovima, slušaš i kupuješ glazbu, gledaš filmove, istražuješ za faks. Zašto ne bi poslovao s bankom putem interneta?
Internetsko bankarstvo i mobilno bankarstvo su upravo kao pravo bankarstvo samo puno praktičnije i bez papira. Uz PBZ365@NET internetsko bankarstvo i mPBZ mobilno bankarstvo samo ti je potreban pristup internetu i brzo ćeš saznati je li ti stigla uplata onog dugo čekanog honorara ili stipendije na žiro račun bez odlaska u poslovnicu!

DOSTUPNOST. Banka ti je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, s tvog kompjutera ili mobitela.

PRAKTIČNOST. Samo ti treba pristup internetu i možeš uvijek imati kontrolu nad svojim financijama.

Visa payWave

Ovim putem možeš imati uvid u stanje po svojim transakcijskim računima u PBZ-u, možeš plaćati račune (povoljnije nego u poslovnici, uz naknadu do 2 kn po računu bez obzira na iznos), vidjeti troškove po American Express Start Card za studente, kao i kupovati bonove za mobitel.

Autentifikaciju i autorizaciju obavljaš uz korištenje autentifikacijskog/ autorizacijskog uređaja koji odabireš prilikom ugovaranja usluge (mToken ili čitač kartice).
PBZmToken je programska podrška koja se koristi putem mobilnog uređaja nakon instalacije, a pokreće se pomoću PIN-a koji sam definiraš prilikom aktivacije.
Čitač kartica je autentifikacijski/autorizacijski uređaj koji se koristi s karticama Privredne banke Zagreb. Kartica se umetne u otvor na čitaču te se unosi PIN kartice koja se nalazi u čitaču.


Privredna banka Zagreb
Privredna banka Zagreb
Sva prava pridržana. Privredna banka Zagreb d.d. 2012.