• Blog
  • 9:19 am

Žene odabrale: Omiljena banka je PBZ

Već drugu godinu PBZ krasi titula omiljene banke, a to potvrđuje i nagrada Woman’s Choice Award koju je, prema glasovima žena, portal miss7 dodijelio najboljim brendovima.

U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade održana je svečana dodjela nagrada Woman’s Choice Award. Riječ je o priznanju koje je dodijelio portal miss7 najuspješnijim brendovima, a među renomiranim dobitnicima na gala svečanosti našla se i Privredna banka Zagreb.

esplanada-hotel

Omiljena banka već dvije godine

Da je PBZ omiljena banka bez obzira na dob korisnika, potvrđuje i prošlogodišnja nagrada portala miss7. Naime, Privredna banka Zagreb proglašena je lani naj bankom po odabiru milenijalaca.  S milenijalcima su se složile i žene u dobi između 20 i 55 godina koje su sudjelovale u ovogodišnjem istraživanju. Inače, u istraživanju miss7, koje je provela agencija Ipsos Plus, ispitanice su odgovarale na pitanja o svojim navikama, stavovima, planovima i potrošačkoj kulturi.

Iako žene katkad znaju biti neodlučne, u ovom su istraživanju pokazale vrlo jasne stavove glede važnosti kvalitete brenda. Među najbitnijim čimbenicima pri kupnji pokazali su se marka i, naravno, cijena. Stoga je titula omiljene banke, posebice jer je zadovoljila strogi ženski sud, itekako laskava.

nagrada

Podstrijek za napredak

Ovo je istraživanje, između ostaloga, pokazalo da se čak 50 posto žena o proizvodu informira na internetu, a 100 posto ih koristi društvene mreže. Među društvenim mrežama Facebook i YouTube su najpopularnije. Uz to, prosječna žena u Hrvatskoj teži postići stabilnost i sigurnost u životu te uspostaviti ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Prateći trendove  i mišljenja žena, Privredna banka Zagreb pronašla je način kako da im se približi i  olakša svakodnevni život, a ova nagrada dodatni je poticaj da budemo još bolji i osiguramo cijeli spektar financijskih usluga na najvišoj svjetskoj razini.