• Blog
  • 2:03 pm

Nemaš karticu sa sobom? Digni novce uz #withCASH kod!

Koliko puta ti se dogodilo da ti hitno treba novac, a novčanik ti nije pri ruci? No, spas dolazi u pravi čas uz #withCASH! Drugim riječima uz ovu funkcionalnost PBZ digitalnog bankarstva možeš podignuti novce na bankomatu bez kartice uz jednokratni kod.

Kako do novca bez kartice?

Zaboraviš li novčanik doma, više ne moraš posuđivati od kolega s faksa za kavu i klopu. Sve što trebaš je jednostavno ući u svoje PBZ digitalno bankarstvo te #withCASH funkcionalnost. Upiši iznos koji želiš podići na bankomatu i generiraj jednokratni kod uz koji imaš točno 60 minuta da podigneš novac. Tako više nije niti totalna tragedija niti zaboraviti novčanik kod kuće.

Uleti frendu kada zagusti uz #withCASH

Filipov prijatelj ima isti problem kao ti ili mu barem tako kaže. Zna mu se dogoditi da zaboravi novčanik baš kada je s curom na spoju. No, tko može odbiti pomoći prijatelju u škripcu? Kako je i Filip uvijek tu za svoje prijatelje, a i oni za njega, nije mu problem posuditi nešto novca kada stvarno zagusti. Kako njemu i njegovoj ekipi pomaže #withCASH u ovim nezgodnim situacijama, pogledaj u videu!