• Blog
  • 1:00 pm

#withSAVE štednjom do ostvarenja snova

Štednja je dobra navika, to već sigurno znaš. Tjedan dana paziš kako trošiš, a onda si za vikend možeš priuštiti predobar izlazak ili novi outfit. No, ako kao naš Paolo posložiš prioritete, štednjom možeš ostvariti i najveće snove!

Niti jedan san nije neostvariv

Vozački ispit, novi fotoaparat, gaming laptop ili nezaboravno putovanje u New York? Nešto od ovoga se možda nalazi i na tvom popisu želja. Ne brini, njihovo ostvarenje nije tako daleko kao što ti se na prvu čini. Štoviše, možda već marljivo radiš na njihovom ostvarenju. Ako pak ne znaš niti od kuda početi, poslušaj kako je Paolo to maherski (i bezbolno) odradio.

Štedjeti je lako, saznaj i kako

Imaš li namjeru ostvariti svoje male (i velike) želje štednjom, najbolje je za početak krenuti s jednom. Tako ćeš lakše doći do zadanog cilja. Svaki put kada odlučiš ne kupiti čokoladu ili otići na kavu, prebaci ušteđeni iznos u svoju virtualnu kasicu. Pitaš se kako to možeš napraviti?

Jednostavno, da jednostavnije ne može! Uđeš u svoje PBZ digitalno bankarstvo i direktno s Ekrana prijave aplikacije PBZ mobilnog bankarstva odabereš podizbornik #withSAVE. Zamisli, ne moraš se čak niti prijaviti! Potom povučeš kovanice u kasicu, dodirneš nastavi i spremi, a zatim i upišeš svoj PIN da potvrdiš transakciju. Tako ušteđene novce u tren oka prebacuješ na svoj #withSAVE račun. Najbolje od svega je što se nećeš stići ni okrenuti, a prikupit ćeš dovoljno novca za ostvarenje svojih želja!