• Blog
  • 1:41 pm

Mali trikovi velike online kupovine uz #withPAY

Naručuješ li stvari online, onda znaš kako poštarina nekad zna biti poprilično visoka. Ako imaš ekipu koju zanimaju slične stvari, udružite snage i naručite zajedno. Tako to radi vlogerica Ivana kada naručuje šminku, a uz #withPAY niti prebacivanje novca na njezin račun frendicama nije teško.

Podijeli troškove dostave s prijateljima

Želiš naručiti onu predobru hoodicu ili novu paletu sjenila iz Amerike? Prvo provjeri zanima li nekoga u tvojoj ekipi nešto od proizvoda dostupnih u toj web trgovini. Često ćeš bolje proći i uloviti dobar popust, a poštarina je manja kada se podijeli. Naposljetku, bilo bi šteta da plaćate duplo dostavu.

Olakšaj život sebi (i ekipi) uz #withPAY

Kako bi uštedjeli na dostavi, vjerojatno ćete morati platiti jednom karticom. Ako želiš izbjeći skupljanje novca sa svih strana, dogovori se s ekipom da ti uplate iznos za svoj dio narudžbe putem #withPAY. Plaćanje je brzo i jednostavno: na ekranu prijave mobilne aplikacije PBZ digitalnog bankarstva odaberi #withPAY, pronađi kontakt* iz imenika mobitela, upiši iznos za uplatu i gotovo! Dosta slično kao i kada ideš poslati poruku preko WhatsAppa. Tako ćeš si i ti olakšati, baš kao i Ivana.

*Plaćanje je moguće unutar #withPAY zajednice odnosno za kontakte koji imaju PBZ račun, ugovoreno PBZ digitalno bankarstvo i aktiviranu funkcionalnost #withPAY.