• Blog
  • 12:01 pm

Što ponijeti na cjelonoćni izlazak

U najavi je party za pamćenje. Znaš da ostaješ cijelu noć. Kako ćeš se pripremiti?

S godinama i iskustvom naučiš da je spremnost na neočekivane situacije jedna od najvećih kvaliteta koju možeš razviti i njegovati. Izlazak s prijateljima koji će potrajati cijelu noć jedna je od takvih situacija… A mi ćemo ti je olakšati. Doznaj kako se pripremiti i što ponijeti na cjelonoćni izlazak.

Ponesi četkicu za zube

Iako ti se čini kao čudna ideja, četkica za zube ti je zapravo neophodna. Cjelonoćni izlasci su često neplanirani, a nekada se dogodi da prespavaš kod frenda ili frendice, a život je mnogo ljepši kada legneš opranih zubiju nakon nekoliko pića. Dakle, ne prepuštaj ništa slučaju i nosi četkicu sa sobom, možda čak i neku malu pastu.

Ne nosi previše novca sa sobom

Novca ponesi tek nešto malo više no što ti treba. Kako cjelonoćni izlazak dugo traje, može se dogoditi da zaboraviš na torbu ili da ti ispadne iz džepa, a nikako ne želiš ostati bez stipendije ili novca koji su ti starci tek poslali. Druga stvar, i pod malim utjecajem alkohola, život nam se nekad čini rasterećenijim, na brige ne mislimo, pa se može dogoditi da potrošiš više novca nego što bi trebalo i da sutra moraš pozajmiti od cimerice. Zato pametno s novcem prilikom cjelonoćnog izlaska.

… Ali spremi novac za hranu

U jednom trenutku večeri, najčešće rano pred jutro, osjetit ćeš glad. Posebice ako ste nešto više nazdravljali tijekom večeri. Jedan dio budžeta svakako stavi negdje gdje ćeš “zaboraviti” na njega. Pa umjesto jedne brze runde, ujutro ćeš se razveseliti kad se nađeš pored kakve pekare.

Ravne cipele/sandale/balerinke

Ako si djevojka, znat ćeš zašto je ovo jako važno. Cjelonoćni izlasci znaju biti iscrpljujući, pogotovo na visokim petama. Umjesto uživanja, izlazak se pretvori u nalaženju mjesta za sjesti. Zato sa sobom uvijek imajte rezervne ravne cipele koje spakirane u vrećicu zauzimaju jako malo mjesta u tvojoj torbi. Udobnost i zabava prije visine.

Handmade kartice za udvarače/udvaračice

Ako spadaš u onu vrstu ljudi koji se ne mogu obraniti od udvarača/udvaračica i već si umoran od toga, možeš si znatno olakšati situaciju. Napravi nekoliko kartica od papira ili kartona na kojima možeš napisati kako svoje osobne podatke ne dijeliš tek tako ili napisati da te pronađu na Facebooku fotografskim pamćenjem. Umjesto objašnjenja, samo im pruži karticu.

sto-ponijeti-na-cjelonocni-izlazak