• Blog
  • 10:59 am

Prijavi se na nagradni natječaj ‘Online plaćanja’

U ožujku kada već tradicionalno obilježavamo Europski tjedan novca, Institut za financijsko obrazovanje Štedopis i Hrvatska udruga banaka organiziraju edukativni online nagradni natječaj za mlade „Online plaćanja“.

Program financijskog obrazovanja je namijenjen srednjoškolcima i studentima, a sadržaj je osmišljen kroz 4 kategorije: potrošnja, internetska kupnja, novac na internetu i plaćanja putem interneta.

Kada polaznik završi s online učenjem, riješit će kviz znanja s 10 pitanja. Oni s najviše osvojenih bodova kvalificirat će se za osvajanje 100 kuna dnevne nagrade, odnosno 1000 kuna glavne tjedne nagrade.

stedopis natjecaj

On line program prilagođen je navikama mladih da se digitalno – na jednostavan i njima prilagođen način educiraju o osnovama planiranja potrošnje, kako prilikom kupovine razlikovati potrebe od želja, kako se zaštititi od impulzivne potrošnje i odgovorno koristiti platnim karticama.

Mladi će imati priliku i doznati kako se zaštititi od prijevara i rizika financijskih zloupotreba kartica, na što paziti kad kupuju online i koja su njihova potrošačka prava.

Pozivamo sve mlade, željne znanja i učenja da se odazovu programu financijskog obrazovanja kojemu mogu pristupiti na:

www.stedopis.hr
www.hub.hr
www.sigurnostnainternetu.hr